intro-banner-1b

Regjistrohu në Auction Immo tani!

6 Arsyet pse Recommended Auction Immo nga Troostwijk.

Mënyra më e zgjuar për të shitur shpejt dhe sigurt.

AuctionImmo-tagline3
Jo vetëm softuer
1. NJERËZIT

Troostwijk Auction është shtëpia më e madhe e ankandeve në Evropë që mbulon shumicën e vendeve dhe zgjerohet vazhdimisht në më shumë vende përmes blerjeve.

2. PËRGJEGJËSIA

Përgjegjësia ligjore e ankandit bie mbi Troostwijk (agjenti duhet të ketë vetëm një marrëveshje të vlefshme me shitësin).

3. LEHTËSI

Auction Immo thjeshton procesin pa nevojën e programimit ose përshtatjes së faqeve të internetit të agjencive, CRM-së...

4. DETYRUESE

Ofertat janë ligjërisht të detyrueshme, megjithatë shitësi zgjedh ofertën fituese (ose një blerës jashtë ankandit).

5. AUTOMATIKA

Ngarkimet e automatizuara janë të disponueshme përmes Konvertuesit Universal të Avancuar (AUC) ku veçoritë mund të paraqiten në pothuajse çdo format. Nuk kërkohet kodim!

6. DUKSHMËRIA

Dukshmëria e ankandit përmes platformës Troostwijk duke arritur aktualisht mbi 500,000 vizitorë unikë çdo muaj...dhe në rritje.

Rezultati: Më shumë se 80% e ankandeve rezultojnë në shitje brenda 30 ditëve.

Bashkohuni me
ekipin fitues me CEPI

Mburreni shitjet tuaja përmes shikueshmërisë ndërkombëtare dhe cikleve të reduktuara të shitjeve duke ruajtur ose rritur komisionet tuaja të shitjeve.

Blerësit nga e gjithë bota po shikojnë...dhe ofrojnë oferta!

Me mbi 30 milionë vizitorë unikë dhe 2.9 milionë lote të shitura vetëm vitin e kaluar, pronat tuaja në ankand ka shumë të ngjarë të shiten brenda 30 ditëve!

Disa nga markat brenda ankandeve të TB...

Përshpejtimi i
shitjeve tuaja përmes ankandeve

Info Icon

Bëhuni profesionisti kryesor i pasurive të paluajtshme në tregun tuaj

Kthejeni shitjet brenda javësh dhe rrisni xhiron tuaj në mënyrë dramatike.

Info Icon

Automatizimi që ju pëlqen në vend që të shqetësoheni

I gjithë procesi është i lehtë dhe i automatizuar për ju për të kursyer kohë.

Procesi praktik i një ankandi

Regjistrohu në Auction Immo tani!

Komponentët e kostos për CEPI - vetëm anëtarët (*)

Çmimi i drejtuar nga suksesi (**)

Dosja

Fillimi i një ankandi kërkon një tarifë Dosjeje. Kjo mbulon koston e administrimit që lidhet me përgatitjen e ankandit tuaj për t'u ngritur, planifikuar dhe ekzekutuar.

Kostoja e dosjes në shumicën e rasteve reduktohet në 150 € (shtoni 21% TVSH nëse biznesi juaj banon në Spanjë), megjithatë ajo ndryshon në varësi të vendit në të cilin ndodhet prona.

Një avantazh vetëm CEPI deri në 50 €!

Tarifa e suksesit

Vetëm kur ankandi dha të paktën një ofertë të vlefshme dhe detyruese dhe ju vendosni të pranoni informacionin e kontaktit të ofertuesve (maksimumi 3), ne ngarkojmë tarifën e suksesit.

Tarifa e suksesit llogaritet mbi vlerën e pronës (oferta më e lartë ose ekuivalenti në EUR) dhe varion në varësi të vendit në të cilin ndodhet prona.

Zbritje në çmim vetëm për CEPI: zbritje deri në 200 €!

Kategoria e vendeve 1

Shqipëri - Bullgari - Gjeorgji - Greqi - Hungari - Lituani - Norvegji - Rumani - Sllovaki - Suedi

Ofertat më të larta (EUR)

0 - 100.000

100.001 - 300.000

300.001 - 750.000

750.000 - 1.250.000

1.250.000 - 2.000.000

2.000.000+

Tarifat e suksesit (EUR) - vetëm CEPI (*)

200

550

650

825

1.075

1.275

Tarifat e suksesit (EUR) - të tjera

300

650

750

925

1.175

1.375

Kategoria e vendeve 2

Andorra - Austri - Belgjikë - Danimarkë - Finlandë - Irlandë - Luksemburg - Holandë - Poloni - Portugali - Zvicër - Republika Çeke

Ofertat më të larta (EUR)

0 - 100.000

100.001 - 300.000

300.001 - 750.000

750.000 - 1.250.000

1.250.000 - 2.000.000

2.000.000+

Tarifat e suksesit (EUR) - vetëm CEPI (*)

350

550

650

825

1.075

1.275

Tarifat e suksesit (EUR) - të tjera

500

700

800

975

1.225

1.425

Kategoria e shteteve 3

Kroaci - Angli / MB - Francë - Gjermani - Itali - Spanjë

Ofertat më të larta (EUR)

0 - 100.000

100.001 - 300.000

300.001 - 750.000

750.000 - 1.250.000

1.250.000 - 2.000.000

2.000.000+

Tarifat e suksesit (EUR) - vetëm CEPI (*)

700

900

1.050

1.350

1.650

1.900

Tarifat e suksesit (EUR) - të tjera

900

1.100

1.150

1.550

1.800

2.050

(*) Vetëm kur i përkisni një shoqate që është anëtare e CEPI-së, ju keni një avantazh të drejtpërdrejtë financiar të konsiderueshëm si në Dosjen ashtu edhe në strukturën e çmimit të tarifës së suksesit. Kjo është një mënyrë tjetër për t’ju shpërblyer për mbështetjen e nismës evropiane për të përmirësuar industrinë e pasurive të paluajtshme në një profesion edhe më profesional. Së bashku me CEPI ne punojmë çdo ditë për ta bërë jetën tuaj më të lehtë dhe më të mirë në përputhje me të gjitha rregulloret e përcaktuara nga BE.

(**) Vërejtje:

 • Bazuar në çmimet e Troostwijk Belgium – çmimet përmes markave të tjera të ankandit mund të ndryshojnë (na kontaktoni për më shumë detaje). Agjencia duhet të jetë një anëtar aktiv i një shoqate anëtare të CEPI në momentin e vendosjes së pronës në ankand.
 • Vini re se një penalizim administrativ prej 50 EUR i shtohet kostos së Dosjes kur çmimi fillestar devijon nga përqindja e paracaktuar sipas vendit, pasi ajo shkakton punë shtesë + mund të ndikojë negativisht në probabilitetin e suksesit.
 • Për ankandet me abonim dhe zarf të mbyllur, shtoni 150 EUR në koston e dosjes.

Regjistrohu në Auction Immo tani!

  FILLONI ANKANDET TUAJ!

  Plotësoni të gjitha informacionet në këtë formular:

  Unë pranoj Politikën e Privatësisë (kliko për më shumë informacion rreth rregullave tona të privatësisë)

  Informacioni juaj nuk do të shitet apo ndahet kurrë me palët e treta dhe do të përdoret vetëm për qëllimin e pjesëmarrjes në ankandin e pasurive të paluajtshme përmes Auction Immo Technologies.

  Informacioni që na dërgoni do të jetë baza e marrëveshjes së bashkëpunimit. me Auction Immo Technologies.